גמילה ובחילות

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

05/08/2012 | 14:25 | מאת: אולגה

צהריים טובים, הפסקתי לעשן בעקבות וירוס בקיבה שכל כך אופנתי עכשיו. הדבר היה לפני שלושה חודשים. כרגע עיקר הבחילות שלי הן בבוקר ובמהלך היום הן עוברות. האם הדבר הוא חלק מתסמיני הגמילה כי הגוף חלש מהוירוס שחליתי בו? חשוב לציין שאני לא מרגישה צורך להדליק סיגריה והגעתי להבנה שהאושר שלי לא צריך להיות תלוי במשהו כמו סיגריה. אבל התסמינים הפיזיולוגים קצת מקשים עליי, אני מעדיפה לא לקחת כדורים כי אני כבר 3 שבועות לא מעשנת ומחזיקה מעמד למרות הקושי. השאלה היא האם התסמין הזה יעבור?

כל תסמיני הגמילה חולפים כליל בחילה אינה אופיינית כתסמין גמילה ד"ר ויינפאס www.refoua.co.il

05/08/2012 | 21:58 | מאת: אולגה

הבחילות יכולות להיות תוצר של אי השקט שאני מרגישה? קשה לי לקרוא לזה התקפי חרדה כי אין לתחושה סימפטומים כאלה... או שאלו תוצרים של הוירוס שעדיין לא עזב אותי? פשוט כרגע זה הדבר היחיד שמדאיג אותי בגמילה

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?