נוזל לסיגרייה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

11/07/2012 | 22:38 | מאת: יוסי

תודה רבה דוד קניתי היום את הנוזל סאן ליקוויד בפיצוציה בראשון לציון באזור התעשייה הישן בטעם דובדבן פשוט פצצה ממליץ בחום טעם כמו של דובדבן אמיתי ברוך השם שיש מוצר ישראלי בשוק באכויות כאלה ולא מה שעישנו עד עכשיו זבל סיני מעובד שוב תודה דוד

14/07/2012 | 18:46 | מאת: יסמין

תודה יוסי התנסיתי בנוזל של סאן ליקוויד היום פשוט מעולה בלי טעמי לוואי בפה פשוט מוצר מומלץ לכולם בחום תודה שוב יסמין

14/07/2012 | 18:50 | מאת: בועז

תודה רבה יוסי ויסמין גם אני השתמשתי אצל חברים בסאן ליקוויד בטעם קפה פשוט כמו לשתות קפה טעם ארומתי חזק ואמיתי ממליץ לכולם סאן ליקוויד תודה בועז

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?