צמפיקס וזיבאן

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

14/06/2012 | 01:45 | מאת: אילן

בעבר לקחתי זיבאן והפסקתי לעשן כחודשיים.הפסקתי עקב הפרעות שינה, אם כי במשך היום הייתי ערני ומרוכז יותר וגם ירדתי במשקל. עכשיו אני לוקח כשבועיים צמפיקס. אומנם כמות הסיגריות ירדה בשני שליש, אבל אני מרגיש עייף,מרגיש חלש,כמו שפעת קלה,ישן הרבה, (כרגע לפני כשעה התעוררתי אחרי6 שעות שינה)וגם לא מצליח לגמור ביחסי מין. האם תופעות לוואי אלו שכיחות בצמפיקס ? האם אפשר לקחת זיבאן בבוקר וצמפיקס בערב ? אני מודה לך על העזרה

נשמע שהתגובה שלך לזייבאן מבחינת תופעות לוואי הייתה טובה מאשר לצמפיקס אני חושב שהתופעות לוואי שתיארת הם כן מהכדור אל תשלב בינהם , לא מומלץ חושב שכדאי לך לקחת טיפול מלא בזייבאן אליו אתה כבר יודע שאתה לא נוטה לפתח תופעות לוואי קשות ד"ר מיכאל ויינפאס רופא מומחה לרפואת משפחה ברמת גן, יועץ לגמילה מעישון תורים למרפאת רפואת משפחה של קופ"ח מכבי ברמת גן דרך אתר מכבי או דרך 036738090 או דרך 3555* תורים לייעוץ פרטי להפסקת עישון וירידה במשקל בעזרת דיקור אוזן ועוד – דרך אתר www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?