ניסיתי כבר הכל איך תוכל לעזור

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

10/06/2012 | 19:08 | מאת: אהובה

שלום לד"ר ויינפאס בת59 מעשנת מגיל צעיר עם מעט הפסקות, ניסיתי כמעם הכל כולל זייבן דיקור באוזן וגם פסיכולוגי ,הלכתי פעם אחת לסדנה ראיתי הרבה אנשים והייתי ללא רצון , לפני מס' ימים מישהו הראה לי סיגריה אלקטרונית שקונה דרך אתר יפני וכבר 3 חודשים לא מעשן סיגריות רגילות,את הסיגריה האלקטרונית רצו למכור באר"ה וחשבתי שזה עבודה בעיניים וכעת שחשבתי שאזמין אותה אני קוראת את דבריך שזה מסוכן , לא הצלחתי להבין זה מסרטן?,ואיך בכל זאת תוכל לעזור? תודה רבה ורפואה שלימה

זכותך לעשות כרצונך את ילדה גדולה זכותך לנסות הכל אין לי יכולת מוסרית להמליץ על סיגריות אלקטרוניות יש פתרונות של תרופות מרשם תחליפי ניקוטין סנאות דיקור שילובם וכו www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?