סיגריה אלקטרונית

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

06/06/2012 | 18:18 | מאת: איתי

אני מעשן כבד 2 קופסאות ליום קניתי סיגריה אלקטרונית ואני כבר יומיים לא מעשן סיגריה רגילה יצאה עכשיו הודעה של משרד הבריאות לא להשתמש בסיגריה אלקטרונית מה דעתך בנושא ומה לעשות ? תודה איתי

סיגירה אלקטרונית ואני עונה כי הן מסוכנות ולא מוכחות אולי עכשיו יירגעו

06/06/2012 | 18:36 | מאת: איתי

09/06/2012 | 22:33 | מאת: צליל

מה שמשרד הבריאות טוען , שהסיגריה האלקטרונית ---עלולה----לסרטן , למה הכוונה ? שלא נעשו בדיקות , אני מעשנת סיגריה כזאת כבר חמישה חודשים ומרגישה מעולה ? לחזור לעשן רגילות ? מה לעשות אני משתגעת?

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?