הפסקת שימוש בצמפיקס

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

31/05/2012 | 10:47 | מאת: דיאנה

שלום רב, התחלתי שימוש בצ'מפיקס, והפסקתי לעשן בהצלחה רבה... אני לוקת את הכדור כבר חודש, ולא ברור לי מתי ואיך להפסיק אותו, שלא יחזרו לי תופעות העישון... עד מתי צריך לקחת את הכדור??? וכשמפסיקים אז איך? בהדרגה?, תודה....

להפסיק 3 חודשים אין צורך בהדרגתיות מכיוון שלאחר 3 חודשים הקוטלטנים לניקוטין במח כבו ממילא ד"ר מיכאל ויינפאס רופא מומחה לרפואת משפחה ברמת גן, יועץ לגמילה מעישון תורים למרפאת רפואת משפחה של קופ"ח מכבי ברמת גן דרך אתר מכבי או דרך 036738090 תורים לייעוץ פרטי להפסקת עישון וירידה במשקל בעזרת דיקור אוזן ועוד – דרך אתר www.refoua.co.il

31/05/2012 | 19:12 | מאת: דיאנה

תסמיני הגמילה חוזרים??? גם אם לא עישנתי 3 שבועות ולא מרגישה צורך בכך???

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?