מחר יום ללא עישון חברים

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

30/05/2012 | 13:46 | מאת: בתיה

מחר יום ללא עישון ומאז שהתחלתי להפחית בעישון שלי אנסה מחר להחזיק יום שלם לראשונה בלי סיגריה בכלל! כבר הודעתי לחברות שאני אהיה עצבנית אבל אני אנסה לא להתייחס לזה ולעבור את היום הזה. אני לוקחת כבר בתקופה האחרונה פורמולת אנטי אודקסידנטים של סולגאר ואני מרגישה שזה משפר את ההרגשה שלי קצת, מחזירה לגוף דברים חיוניים. מחר יהיה היום הראשון מזה 14 שנה בלי סיגריה בכלל! טיפים איך לעבור את זה?

05/06/2012 | 12:20 | מאת: בתיה

טוב נשברתי ועישנתי 2 סיגריות, אני בכ"ז רוצה לנסות לעשות יום אחד ללא עישון בכלל, אשמח לתשובה

06/06/2012 | 08:31 | מאת: מירה

אני חושבת שבאותו יום פשוט תעסיקי את עצמך בדברים אחרים, תצאי מהבית ללא קופסת הסיגריות ותדאגי לכך שתהיי עסוקה מספיק שלא תחשבי על זה. אישית אני חושבת שאם את מוכוונת גמילה, אז כדאי לך להצטרף לתוכנית גמילה כלשהי, יש גם בקופות חולים אם אני לא טועה.. בנתיים תמשיכי לקחת את הפורמולה של סולגאר שהזכרת שלפחות מצמצמת נזקים.

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?