עד מתי ?

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

10/05/2012 | 13:53 | מאת: יואב

שלום רב דר אני מעשן מ 16 שנות. לא ידיע איך הפסקתי ועכשיו אני לא מעשן מ 5 חודשים אבל עד היום אני בימים קשים ולא ידיע כמה זמן זה צריך עוד שאני יוצא מכאבי ההפסקה. שמעתי שזה לוקח חצי שנה ולא ידיע אם זה מדויק

הקושי הפיזי עובר בערך לאחר כחודש אחכ זה קושי שקשור להרגלים ולנפש יותר ד"ר מיכאל ויינפאס רופא מומחה לרפואת משפחה, יועץ לגמילה מעישון תורים למרפאת רפואת משפחה של קופ"ח מכבי ברמת גן דרך אתר מכבי או דרך 036738090 תורים לייעוץ פרטי להפסקת עישון וירידה במשקל בעזרת דיקור אוזן ועוד – דרך אתר www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?