חזרה לכושר אחרי עישון,וסיגריות אלקטרוניות

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

26/04/2012 | 17:28 | מאת: דוד כהן

אחרי עישון קצר של נרגילה וסיגריות (15 ראשים של נרגילה ובערך 20 סיגריות) יהיה לי קשה לחזור לכושר? וסיגריות אלקטרוניות למשל כאלו: http://img.dxcdn.com/productimages/sku_27901_4.jpg פוגעות בכושר הגופני ובבריאות?

עמדת משרד הבריאות ועמדת החברה למניעת עישון היא שסיגריה אלקטורנית אסורה לייבוא ולשימוש ומסוכנת בייחד עם זאת, שכל אחד יעשה הישר בעיניו אני רק ממליץ

27/04/2012 | 12:58 | מאת: דוד כהן

אחרי עישון קצר של נרגילה וסיגריות (15 ראשים של נרגילה ובערך 20 סיגריות) יהיה לי קשה לחזור לכושר? תודה רבה

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?