שיעול נוראי, מתמשך ומטלטל. כבר חמישה ימים ברצף...

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

25/04/2012 | 06:52 | מאת: איתן

מאז הלילה בין שישי לשבת ה- 20 לאפריל 2012 לא מפסיק להשתעל לירוק ולקנח את האף. ברור לי שזה מהפסקת העישון(כחצי יום קודם?). השיעול צורב וכבר כואב בגרון אפילו בתנועת בליעה רגילה, והתשישות משעות השיעול מוחלטת, יתר על כן, קשה לשכב ולכן מעט השינה מאז היא בחצי ישיבה במיטה בכורסא... מישהוא מכיר תסמינים כאלה, בעוצמה כזו, חמישה ימים בלא הפסקה, יש איזו הצעה להתמודדות?

אכן תסמין גמילה מוכר כדאי להבדק עי רופא בכל זאת לשקול צילום ולקבל טיפול לשיעול ד"ר מיכאל ויינפאס רופא מומחה לרפואת משפחה, יועץ לגמילה מעישון תורים למרפאת רפואת משפחה של קופ"ח מכבי ברמת גן דרך אתר מכבי או דרך 036738090 תורים לייעוץ פרטי להפסקת עישון וירידה במשקל בעזרת דיקור אוזן ועוד – דרך אתר www.refoua.co.il

29/04/2012 | 08:06 | מאת: איתן

תודה, הרגעת אותי. היום (יום א'), תשעה ימים מהפסקת העישון, השיעול עדיין מופיע, בעיקר בשכיבה, אך שעות השינה התארכו ועצמת השיעול ירדה מאוד כך שאני מרגיש שהכל בדרך הנכונה ושנשאר רק לדבוק בהחלטה...

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?