שלושה חודשים גמול ומעידה של שבוע

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

24/04/2012 | 14:20 | מאת: איציק

אני גמול שלושה חודשים בעזרת צמקיס אותו לקחתי רק חודש בשל תופעות לוואי קשים מאוד. בשבוע האחרון מעדתי וחזרתי לעשן בין סיגריה אחת לשלוש ביום אני מאוד מבוהל מהעניין ומאתמול לא מעשן שוב בהלחטה שזה לא טוב לי ואני לא רוצה את הסיגריות האם אני מכור שוב?האם כדאי אולי לקחת מדבקות? האם צפוי לי סימני גמילה קשים?

לחדש הההחלטה להפסיק נסה להעזר במסטיקים/לוכסניות בעת הצורך אפשר מדבקות גם אך לא רצוי לעשן עימם www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?