לא מצליחה להפסיק,רק להפחית

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

24/04/2012 | 13:18 | מאת: דנדוש

שלום אני מעשנת כ-3 עד 4 סיגריות ביום, זה לאחר תהליכי הפחתה ומאמצים גדולים. היו מספר ניסיונות להפסיק לגמרי , שלאחריהם חזרתי לעשן , אבל אני מצליחה להחזיק עם ה-3 סיגריות ביום. חלק אומרים לי שאם אני מצליחה להחזיק את עצמי ולעשן ממש מעט - זה מצויין ועדיף מאשר לעשן קופסא או חצי קופסא ביום. חלק אומרים לי שאם הצלחתי להפחית עד כדי כך, אין שום סיבה שלא אצליח להפסיק לגמרי. מה נכון? ברור לי שעדיף לא לעשן בכלל, אבל לא לעשן בכלל אני מצליחה להחזיק כמהימים אולי שבוע . ולעשן מעט אני מצליחה לאורך זמן . סליחה על החפירה , ותודה על התשובה .

אכן 3 סיגריות ליום עדיפות על קופסה ליום אבל אין רמה בטוחה של עישון גם לא 3 ליום ורצוי להפחית לפי עקרונות ההפסקה המדעיים שהם שילוב של עזרה פרמקולוגית ופסיכולוגית משולבת בהצלחה ד"ר מיכאל ויינפאס מומחה לרפואת משפחה יועץ לגמילה מעישון דיקור אוזן www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?