עישנתי ורוצה להפסיק....

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

19/03/2012 | 15:33 | מאת: נרגילה לה

עישנתי נרגילה בערך חצי שנה. בערך פעמיים שלוש בשבוע..... אם אני יפסיק עכשיו אני יוכל לחזור מבחינה בריאותית ומבחינת כושר בריאות והכל ללפני שהתחלתי לעשן?? כאילו אני יהיה כמו בנאדם שלא עישן בחיים?? תודה רבה:)

ככל שירחק הזמן מיום ההפסקה כך שוב תתקרב לפוטנציאל הבריאותי של אדם שלא עישן מעולם בחלק מהדברים תוך זמן קצר ובחלק אחר כמו הסיכון למחלה כרונית כזאת או אחרת זה לוקח יותר שנים עד שמשווים הסיכון לאט לאט www.refoua.co.il

29/05/2012 | 19:17 | מאת: אני

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?