הפסקת עישון והרגשת רעב

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

01/02/2012 | 15:48 | מאת: אופק

אני בן 36 ואני מעשן 15 שנה,לפני שהפסקתי לעשן עישנתי פחות או יותר קופסא ליום. מנסה להיגמל מסיגריות לבד בלי תרופות והאמת שזה "די" קל לי מחוץ דבר אחד, אני לא מפסיק לאכול ומרגיש רעב.

01/02/2012 | 19:14 | מאת: מישהו

מזל טוב על הפסקת העישון. שנית, אתה מרגיש מה שרבים מרגישים. בשלב מסוים זה כמובן יעבור אבל עד אז אתה בסכנת השמנה. אני מציע לך להתחיל לעסוק בפעילות גופנית ובו זמנית לעשות תפריט אצל דיאטנית שיתאים לצרכים שלך. הפעילות הגופנית גם צורכת קלוריות וגם בזמן שאתה מבצע אותה היא מדכאת תאבון.

אכן פעילות גופנית ותזונה נכונה הם הבסיס תרופות גם עזורות קצת לעניין תכנון ארוחות לחתוך מבעוד יום ירקות כחטיפים מסטיק ראה עוד חומר על כך באתר www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?