זייבן בפעם השלישית

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

06/01/2012 | 01:01 | מאת: אופיר

שלום בעבר הייתי מעשן 2 קופסאות ליום והפסקתי בעזרת טיפול בזייבן (זה לקח פחות מחודש). לצערי עשיתי את הטעות הגדולה ולאחר שנתיים ללא סיגרייה, ניסיתי לעשן אחת ותוך שבוע חזרתי לעשן 1-2 קופסאות ביום. שוב ניסיתי את הזייבן והפעם זה לא עזר בכלל! האם כדאי לנסות שוב בפעם השלישית טיפול בזייבן?

07/01/2012 | 23:24 | מאת: יגאל א

ממש ממש לא ממליץ על זייבן (או צ'מפיקס). פשוט תכנס ותראה מה ה י צ ר ן כותב על הנבלה הזו. בהצלחה,

אין דבר המזיק יותר מהעישון כדאי ואם תוכל להשתלב בסדנה אז מה טוב

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?