צריכה קצת תמיכה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

10/12/2011 | 18:03 | מאת: מורן

היי, אני הפסקתי לעשן לפני 5 חודשים (קצת בעזרת הסדנה של קופ"ח, קצת בזכות זיבן והרבה בכוח רצון). לאחרונה אני מוצאת את עצמי נלחמת באיזה קול פנימי שלי שפשוט רוצה להישבר. אני מרגישה בשבועיים האחרונים שחזר לי החשק ושקשה לי לדחות אותו. פתאום אני לא זוכרת בכלל למה הפסקתי ואני מתחילה להתנדנד. מפחדת ליפול.

11/12/2011 | 12:49 | מאת: רוני

אני גם במצבך ורק בגלל פחד מלחזור לא לוקי סיגריה אני "גמול" כבר 7 חודשים ועדיין לפעמים חולם בלילה שאני מעשן התרופה היחידה שלי היא לצאת לרוץ ובאמת פותר את רוב הלחצים הבעיות והגעגוע לסיגריה אל תקחי תסתכלי אחורה ותתגאי חבל על המאמץ שהשקעת רוני

12/12/2011 | 21:10 | מאת: מוורן

אבל אני לא הטיפוס הכי ספורטיבי וריצה הוא לגמריי לא הפיתרון בשבילי... מה שמפחיד אותי זה שזה תוקף אותי ליד קיוסקים או בדר"כ כשמישהו מעשן לידי ואז בא לי גם. ברגעים האלו אני פשוט אומרת - למה הפסקתי? ולא באמת מצליחה להיזכר.. זה כבר שבועיים שממש ממש קשה לי והפחד להישבר הולך ומתחלף בתירוצים ללמה אני כן יכולה להישבר וזה לא יהיה כזה נורא...

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?