שמונה ימיי(ג)מילה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

23/11/2011 | 11:20 | מאת: פאול

כבר 8 ימים שאינני מעשן כלל,כל יום שעובר נהיה יותר קל,עדייןיש משברונים אך התדירות והעצמה הולכים ופוחתים. בלילה חלמתי שעשנתי והצטערתי,כאשר התעוררתי שמחתי שהיה זה רק חלום. מוגש כחומר למחשבה לנגמלים ולמתכוננים להיגמל פאול

28/11/2011 | 15:49 | מאת: אלי

גם לי יש חלומות כאלו! מצחיק, אבל אולי התת-מודע שלנו משתתף בגמילה :-)

03/12/2011 | 01:00 | מאת: מעשן לשעבר

ראשית, כל הכבוד על הפסקת העישון!! הפסקתי לעשן לפני שנה וחצי. כיום אין לי בכלל את הדחף לעשן (אפשר לעשן לידי חופשי ואני לא מרגיש שום פיתוי לעשן). אבל יש לי חלומות שבהם אני מעשן סיגריה או שתיים...ואחר כך בחלום שוב אין לי דחף לסיגריה. היינו חלומות שבהם סיגריה או שתיים לא מפריעות לי לאורח החיים הלא מעשן שלי (נכון שאין בחלום הגיון, אבל ככה זה חלום, הוא חסר הגיון) זה חלום שחזר על עצמו הרבה מאד פעמים. כך שכנראה זה משותף להרבה שמפסיקים לעשן.

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?