תחליפי ניקוטין ומחלת חניכיים

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

11/09/2011 | 04:45 | מאת: גל

שלום, עליי להפסיק לעשן בגלל מחלת חניכיים ואיבוד שיניים, כדי שאוכל לעבור השתלה. שאלתי היא: אם אשתמש במדבקת ניקוטין, האם זה עדיין יהיה בסדר מבחינת השיפור הנדרש לצורך ביצוע השתלת שיניים? או שהניקוטין עצמו הוא שיוצר את הבעיה ובעצם לא אוכל להשיג את היעד המבוקש?

11/09/2011 | 04:48 | מאת: ושאלה נוספת לגבי ניקוטין

קראתי מאמר מאלף זה, של פרופ' רובי דר, מהחוג לפסיכולוגיה, באוניברסיטת תל אביב, שסותר מחקרית את הסברה שניקוטין הוא הגורם להתמכרות לעישון. אשמח לשמוע את דעתכם על הכתוב בו. http://www.midgam.com/results/articles/article.asp?articleId=27

גמילה עם מדבקות ניקטוין אכן תעזור זו אחת האופציות עיקר המחקרים בספקות מצביעים על כך שהתמכרות לעישון היא שילוב של התמכרות פיזיולוגית לניטוטין בשילוב של התמכרות התנהגותית. זו התפיסה הרווחת במחקרים בתחום בכל העולם תמיד יכול לבוא משהו ולפרסם מאמר מעט שונה כדי שיפרסמו ויקראו תכלס הססטיסטיקה מורה שמי שמנסה להיגמל ללא עזרה מצליח באחוזים נמוכים בהרבה ד"ר מיכאל ויינפאס , רופא מומחה, גמילה מעישון, ירידה במשקל, רפואת משפחה, דיקור אוזן לירידה במשקל וגמילה מניקוטין www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?