צמפיקס

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

21/08/2011 | 16:06 | מאת: jud

אני מעשנת שנים רבות, אפילו מתביישת לציין כמה. לפני מס שבועות התחלתי סדנא של קופת חולים, ויחד איתה את הכדורים,צמפיקס, אכן עוזר מאוד להפסיק את העישון, שלושה שבועות ללא סיגריות בכלל, אך, אליה וקוץ בה, הכדורים הורסים אותי, כל היום בחילות, נגעלת גם מאוכל, ירדתי במשקל,(מה שאני לא רוצה, סובלת מעצירויות, מצב רוח ירוד,אין שמחת חיים. ירדתי לכדור ביום,מה שהקל קצת על המצב,שאלתי עד מתי זה יימשך? אני עוד מעט מסיית מנה חודשית ללא שפור, ויחד עם זאת חוששת להפסיק לגמרי, כי סיימתי את הסדנא,ומה הלאה?

נסי להוריד לכדור אחד למשך שבועיים ואז לחזור למינון הרגיל

22/08/2011 | 07:22 | מאת: נגמלת

שלום, גם אני מעשנת כבדה לשעבר, לקחתי צמפיקס והפסקתי בעזרת הכדור. סבלתי מתופעות לוואי נוראיות -סחרחורות,בחילות, הקאה,כאבי ראש, סחרחורות ופשוט הרגשתי שאני נופלת מהרגליים!!!! אבל לא ויתרתי !!! אמרתי לעצמי שאם זה המחיר שאני חייבת לשלם כדי להפסיק אז אני מוכנה לשלם אותו, הרי ככ הרבה שנים עשיתי מה שבא לי עם הסיגריות ועכשיו אני צריכה לשלם את המחיר ואם זה המחיר אז אני מוכנה!!! אני בחודש השלישי של הכדורים ולא מעשנת חודשיים וחצי!!!!עדיין יש לי תופעות לוואי אך הן פוחתות אם אני אוכלת ושותה עם הכדור.לא ירדתי במינון כי החלטתי לנצח את הסיגריה וייהי מה!!! בהצלחה בכל מה שתחליטי,רציתי רק לעודד אותך קצת:)

24/08/2011 | 11:28 | מאת: jud

לנגמלת תודה לך על מילות העידוד, אני מקווה שאמשיך,

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?