כמעט שבועיים לא מעשנת

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

30/07/2011 | 02:44 | מאת: דניאל

אני בת 30 ונהגתי לעשן קופסת סיגריות ביום ולעיתים גם יותר.. עשיתי את הסדנא לגמילה, נטלתי צ'אמפיקס וכעבור 5 ימים הפסקתי את התרופה, זה האיץ לי דופק וגרם לי לבחילות. על אף זאת אני כבר שבוע וחצי לא מעשנת באופן עצמאי, עדיין אני חשה רגעים בהם אני ממש רוצה לעשן: השאלה שלי האם הצורך הזה לעשן ברגעים מסויימים הינו פיזי? זה עובר? וכמה זמן לוקח לגוף להיגמל מהניקוטין? תודה

הצורך הוא משלוב בחודש הראשון גם פיזיולוגי אחכ התנהגותי הרגלי על עוד בעניין תוכלי לקרוא באתר www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?