מחפש סדנא להפסקת עישון באיזור רחובות

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

29/07/2011 | 19:18 | מאת: אסף

שמי אסף בן 40 מעוניין נכון להיום אני מעשן בין 3-7 סיגריות ביום,אני מחפש סדנא בקופ"ח כללית באיזור רחובות ומשום מה אין אחת שנפתחת כבר חצי שנה,ברצוני לנסות את הצ'מפקס כעזרה וכמובן את הסדנא גם כן איפה אפשר למצוא סדנא להפסקת עישון היום תודה.

הי זו שאלה מנהלתית לגמריי איני עובד בקופת חולים כללית מניח שמתקשרים למשרד ונרשמים לסנדה בהצלחה www.refoua.co.il

30/07/2011 | 23:31 | מאת: אסף

זה נכון שמי שסובל ממניה דיפרסיה הצמפקס מסוכן במידה מסויימת בגלל שהוא יכול לעורר מניה?

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?