צ'מפיקס

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

29/07/2011 | 17:19 | מאת: לילית

שלום לך ד"ר ויינפאס. לפני כשבועיים סיימתי סדנא בקופת חולים.במהלך הסדנא נטלתי את כדורי הצ'מפיקס כמו שצריך,על אף בחילות קשות.אינני מעשנת מה-11.6.11 וזאת לאחר עישון של מעל 40 שנה.כיום נותרו לי שבועיים וחצי לנטילת הכדורים. שאלתי אליך היא: האם הפסקת הכדורים עלולה להשפיע לרעה? שכן,הבחילות לא נפסקות. אודה לך מאד באם תוכל לכתוב:האם לצ'מפקס ידועות תופעות של השפעה שלילית על תאי הזיכרון במוח?(אבי נפטר בגיל יחסית צעיר מדמנציה).כיום אני בת 65 . אני מודה לך ומשבחת את פעלך.לילית

ההתמדה בטיפול מגדילה את הסיכוי שתשארי לא מעשנת גם בהמשך בחילות הן תופעת לוואי של הכדור דמנציה לא עישון מקדם דמנציה ד"ר ויינפאס www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?