ריח סיגריות

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

17/07/2011 | 19:03 | מאת: מנחם

אחרי 45 שנות עישון החלטתי להפסיק ואני כבר חודש בלי !!! אבל אני מתוסכל מתופעה מוזרה, מספר פעמים ביום אני מריח ריח מטריף של עשן סיגריות. בתחילה חשבתי שמישהו מעשן על ידי אך התופעה חוזרת על עצמה במקומות בם אין אף מעשן ברדיוס של עשרות מטרים. מוכר ?? מה עושים ??

קוראים לזה הלוצינציית ריח לא נתקלתי בזה עד כה בעבודתי ממליץ הערכה של רופא אף אוזן גרון - בדיקת רירית מערכת הנשימה ובדיקת נוירולוג זה הבירור הנכון בהצלחה ד"ר ויינפאס www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?