בעיה מול מכון אברהמסון

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

31/05/2011 | 13:30 | מאת: המבררת

שלום רב, חברה טובה שלי עברה טיפול במכון אברהמסון שלאחריו הפסיקה לעשן. הובטח לה שתוכל לקבל טיפולי המשך במידה ותצטרך. לאחר כחצי שנה התגלה אצלה סרטן השד והיא עברה כריתה, כימותראפיה והקרנות. במהלך התקופה היא חזרה לעשן אך כעת במכון אברהמסון לא מסכימים לטפל בה כיוון שהיה לה סרטן. האם יש עצה איך להתמודד? או מכון דומה שאפשר לגשת אליו?

הי הנני מייצג את השיטה הרפואית מדעית לגמילה מעישון הנשענת על תרופות תחליפי ניקוטין וטיפול קוגנטיבי אישית משלב גם דיקור אוזן אבל ככלי נוסף ולא כעיקרי אין לי קשר למכון אברהמסון מכיר רק שיטות מוכחות מדעית מחקרית www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?