סיגריה אלקטרונית

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

31/05/2011 | 11:40 | מאת: זוהר כהן

שלום ד"ר הפסקתי לעשן חודשיים וקשה לי...הבנתי מהאינטרנט שסיגריה אלקטרונית לא בריאה בכלל וגם מזיקה לבריאות... אתמול נכנסתי לחנות ג'לטמן מתנות לגבר... ונדהמתי לגלות סיגריה אלקטרונית האם באמת אני יוכל לעשן אותה ללא כל חשש באמת זה ברישיון משרד הבריאות ולא מזיק בכלל לבריאות? אשמח אם תעזור לי בתשובה כנה תודה מראש זוהר.

עמדת העמותה לגמילה מעישון היא לא להמליץ ואף להזהיר על סיגריות אלקטרוניות על כל סוגיהם בברכה

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?