הפסקתי לעשן

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

31/05/2011 | 09:24 | מאת: אורחת

לפני כעשרה ימים בעקבות ניתוח.(עישנתי כ-30 שנה) לקחתי צמפקס אולם בגלל הניתוח הפסקתי.אני חווה כמיהה עצומה לסיגריה . 1 האם ניתן להשתמש בצמפקס גם אם אני לא מעשנת? 2 האם לאחר הפסקת התרופה לא יהיו לי תופעות ? 3 כיצד ניתן להתגבר על הצורך באוכל במקום הסיגריה? תודה מראש

1. כן יכולה לחזור לתרופה לתקופה 2. לא יהיו 3.להכין מראש ארוחות קטנות בריאות ע" ירקות לצרוך פחמימות מורכבות הנמצאות בגדנים מלאים בעיקר, לשתות הרבה מים, מסטיקים, פעילות גופנית שמווסתת תיאבון ד"ק מיכאל ויינפאס מומחה לגמילה מעישון www.refoua.co.il

31/05/2011 | 17:44 | מאת: אורחת

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?