מה זה מעשן? 3 סיריות ביום? 5, 10 קופסא? גברים/נשים

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

29/05/2011 | 17:31 | מאת: גל

אף אחד לא מתייחס לנושא הכמותי. כמות ליום / מספר שנים / גבר - אשה. זה משמעותי מאוד. העלהום לא משכנע אם לא נעשו מחקרים טובים ומדוייקים גם לגבי זה. יש לך רעיון דוקטור לגבי מידע רלוונטי? תודה.

אנו יודעים שגם עישון של 1-10 סיגריות יומיות מעלה תמותה פי יותר מ 1.5 ולכן הוגדר שאין רמה בטוחה של עישון שכן אנו יודעים שמתים בארץ מידי שנה 1500 אנשים מעישון פאסיבי כך שיעשון רע לכולם בכל מצב www.refoua.co.il

29/05/2011 | 20:56 | מאת: גל

על כל 10,000 לא מעשנים שעוזבים את עולמם בגיל 70, עוזבים את עולמם 15,000 מעשנים 'קלים' (בגיל 70) ? קשה לרדת לסוף דעתם של הסקרים... תודה

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?