קשה להפסיק

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

23/05/2011 | 15:32 | מאת: רווית

אני מעשנת כבר עשרים שנה , אפשר להגיד מגיל 20 אבל כמות הסיגריות זה קופסא לארבעה ימים , אין לי בעיה כל היום לא לעשן אבל שאני מגיעה הביתה אני חייבת לעשן מרגישה שזה המנוחה שלי , ההרגל הזה לא נותן לי להפסיק עם הסיגריות סופיח, כל פעם שנגמרת קופסא אני אומרת שאני לא קונה , אבל אני נשברת שאני בבית מה עושים?

מתארת מצב של התמכרות התנהגותית/רגשית שהיא מובנת בהחלט שאפשר לעזור לך להיגמל בשילוב של הרבה רצון טוב שלך וטיפים של בעל מקצוע שמתמחה בנושא אם תחליטי שאת רוצה + תעזרי באיש מקצוע מאמין שתצליחי ד"ר מיכאל ויינפאס מומחה לגמילה מעישון www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?