אקטימור- קישקוש אחד גדול

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

19/05/2011 | 17:28 | מאת: יערה

שלום , אני בת 30 מעשנת מגיל 18 ניסיתי להפסיק לעשן בעבר והצלחתי לתקופה קצרה, אבל בגלל שהיה לי נוח וכיף לעשן חזרתי להרגל זה. לאחר מחלת סרטן אצל קרובת משפחה שעישנה שנים רבות נבהלתי מאוד החלטתי להיגמל גלשתי בכל מיני אתרים וניסיתי למצוא עזרים לגמילה מעישון, מצאתי את התרכובת הצימחית הזאת, היא לא עזרה ולא נעליים. כבר עדיף לשתות תה ירוק לפחות על זה יש מחקרים שזה עוזר לבריאות. לא מזמן התחלתי להשתמש בתרופות לגמילה מעישון זה ממש פלא, בכלל לא בא לי לעשן ואפילו ריח של סיגריה גורם לי להרגשת בחילה, בקרוב אצל כולם.

20/05/2011 | 14:10 | מאת: איתמר הראל

" יערה " היא מתחזה ! אין כזו דמות - זה פקטיבי. בדקתי עם המטפל את הנושא כפי שתארת ובתשובה שהוא רשם לי במייל חוזר מתברר שאין לו שום מטופלת בשם "יערה " היות שהוא מנהל מעקב צמוד אחר הנגמלים הוא ציין שעד היום כל מי שעשה שימוש באקטימור לא מעשן . מה שאני יכול לומר כמי שאין לו כל אינטרנס אחר הוא כדלקמן . 1.לטעמי, אקטימור זו הנוסחה עם התקווה של המעשן להפסקת עישון ! 2.אני מהנדס אוירונאוטי במקצועי ותפקידי מחייב הימצאות בסביבת ריחות אשר " לא בריאה " בלשון המעטה . ניסיתי כמה צורות גמילה אשר מפורסמות באינטרנט וכולן לצערי לא גמלו אותי מעישון. אקטימור הצליח לנתק אותי מעישון אחרי 3 ימים של שימוש בו הרצון שלי לעשן צ-נ-ח כמו מקומה 20 לקומה 3 . אחרי 6 ימים של שימוש באקטימור חשתי ניכור כלפי הסיגריה. אחרי 3 שבועות כבר לא נזקקתי יותר לאקטימור כי נגמלתי מעישון לחלוטין. אני המלצתי על כך להמון אנשים מהתעשייה האוירית ואני יודע על לפחות 30 איש ואישה שנגמלו מעישון באמצעות אקטימור. אני אומר לכם בגובה העניים - העישון הורג. אני ממליץ בחום על אקטימור וידוע לי כי ככל שהוא מצליח אחרים יחושו מאויימים ממנו וזה גם קורה בפאלפל השכונתי המצליח אז המתחרה שנדחק הצידה יפיץ עליו שהוא לא נקי.. ולא טעים ועוד כהנה והנה דברי קנאה. לצורך הדוגמא , לפני שהשתמשתי באקטימור שלמתי למכון מסויים 2800 שקל והוא לא גמל אותי בכלל. למכון אחר שילמתי 2500 שקל וגם הוא לא גמל אותי. אקטימור עלה לי רק 1600 שקל . אקטימור הוא הדבר הכי זול בשוק הגמילה מעישון והכי יעיל לגמילה מעישון . חפשו בגוגל אין כל בעייה למצא אותו. איתמר

25/05/2011 | 17:08 | מאת: רן

אני משתמש כבר 10 ימים באקטימור ולא מעשן בכלל. תמיד חשוב להתמיד כי אין דרך אחרת. בהצלחה לכולם רן

15/06/2011 | 21:21 | מאת: ששש...

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?