אקטימור הכי יעיל להפסקת עישון

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

18/05/2011 | 14:06 | מאת: איתמר הראל

שלום לכולם למי מעוניין בהפסקת עישון אני ממליץ על אקטימור אותה תוכלו למצא בנקל בחיפוש גוגל . שמי איתר הראל אני מהנדס אוירונאוטי בן 54 ועישנתי 25 שנים. ניסיתי כמה שיטות להפסקת עישון כפי שרובינו חווינו במסע הגמילה המפרך מעישון. לפני 4 חודשים ניסיתי גמילה בתרכיז הצמחי אקטימור שמצאתי בחיפוש שאותו פיתח מטפל פורץ דרך בכמה מישורים של הרפואה והשימוש באקטימור ניתק אותי אחת ולתמיד מעישון מה שלא צלח בנסיונות קודמים שעשיתי במסגרות גמילה. חפשו בגוגל - אקטימור ואל תתייאשו כי העישון הורג. שמרו במועדפים את האתר כי מנהל הפורום כאן מתקשה להשלים עם המלצתי. בברכה איתמר הראל.

ברגע שהתכשיר שאתה ממליץ עליו יעבור אישור של משרד הבריאות ויוכח כלא מזיק ולאחר מכן במחקרים קלינים כמקובל יוכח גם כמועיל אשמח להמליץ עליו יש לי אחריות כלפי הנגמלים שתרגיש רגוע, אני משאיר את המלצתך עם הזהרתי בהצלחה לכולם, גם לך

19/05/2011 | 06:38 | מאת: איתמר הראל

תודה על תגובתך אך אני חש חובה מוסרית לכתוב ולהמליץ לגולשים על דבר שאותי גמל מעישון כמי שעבר כמה פרוייקטים שכאלה. אני מקבל את הערתך אך היא אינה רלוונטית במקרה הזה. בת זוגתי עוסקת ברוקחות ומבדיקתה עולה כי אין צורך כלל ברישיון משרד הבריאות משום שמדובר על תכשיר מאושר לשימוש במסגרת רפואת משלימה (הצמחים נמצאים ברשימה האירופאית לשימוש בארץ ובאירופה) מנסיוני האישי ושל קרוב ל25 נגמלים נוספים לא היתה שום תופעת לוואי או רמז לכך. ממליץ לך בחום לאמץ את המלצתי הכנה לגבי אקטימור כי לא בכל יום יש לנו המצאות דראמטיות שכאלה. אני חב לך חוב ולגולשים כהבהרה : אני רק ממליץ בתום לב וולא כל כוונות רווח - אני נגמלתי מעישון הודות לתכשיר האקטימור המופלא הזה. מטעמי נימוס, לא ארחיב את הדיבור על המכונים שבהם טופלתי טרם התנסותי באקטימור ושתרומתם לי ולאחרים שאני פגשתי באותה מסגרת היתה אפסית. אגב, המטפל שפיתח את אקטימור הוא פורץ דרך במישור אחר לגמרי ( מחלות עור ) והוא אינו זקוק לפרסום ולקידום מטעמי - ידיו עמוסות לעייפה. הצלחה לכולם במשימה המקודשת של הפסקת עישון. איתמר הראל

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?