הפסקת נטילת צ'מפיקס

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

20/04/2011 | 11:11 | מאת: שרי

מיכאל שלום , סיימתי שלשום את הערכה הראשונה ( חודש ) , כמו כן אינני מעשנת מיזה 15 יום . ברצוני לנסות להפסיק את נטילת הכדור שאלותיי הן : 1. באם יהא קשה , האם אני יכולה לחזור לתרופה , ישר לערכה השניה ? 2. האם אני יכולה להפחית המינון ולקחת רק 1 כדור ליום ?

זמן נטילת התרופה הוא 3 חודשים, זה הזמן שבו נבדקה יעילות התרופה זה הזמן בו לוקח לקולטני הניקוטין במח להיכבות ולכן עדיף להמשיך מי שמפסיק קודם ורוצה לחזור לתרופה - יכול מי שרוצה להפחית מינון- אפשרי - לרוב ממליץ על כך רק כשיש בעיה של תופעת לוואי קשה לאדם הנוטל מועדים לשמחה ד"ר ויינפאס - מומחה לגמילה מעישון www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?