עזרה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

13/04/2011 | 02:21 | מאת: סיגל

שלום אני בת 17. התחלתי לעשן לא מזמן לפעמים אחרי הסיגריות אני חשה בסחרחורת. אתמול, לאחר 2 סיגריות הקאתי.אגב, באותו יום כאבה לי הבטן ושילשלתי רציתי לדעת אם יש קשר בין הדברים הנ"ל

אין זה פורום לאיך לעשן ללא סחרחורת זה פורום לגמילה מעישון איני משוכנע האם התופעות שאת מספרת קשורות לעישון או למחלה וירלית פשטה בבטן, האם הסחרחורות שלך הן מחולשה של חולי ואולי הוחמרו עם העישון לו אינך רגילה בכל אופן, לפני שתיכנסי למעגל התמכרות של הניקוטין והשלכות של סיכון למחלות קשות עשי עם עצמך חסד ברוח התקופה ובערי כעת את החמץ כשהוא עדיין קטן מאחל לך חג שמח וכשר נטול סחרחורות וסיגריות בהצלחה רבה ד"ר מיכאל ויינפאס מומחה לגמילה מעישון www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?