צלצולים באוזנים מלקיחת הצ'מפיקס

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

28/03/2011 | 14:42 | מאת: קמי

אני לוקחת את הצ'מפיקס כבר 14 שבועות, הפסקתי לעשן(30-40 סגריות)ביום ה-14 .התופעה שממש מפריעה לי הינה שמהכדור הראשון שלקחתי אחרי כחצי שעה פתאום שמעתי כעין פיצוץ קטן באוזן הימנית ואח"כ החלו הציפצופים הבלתי פוסקים באוזניים. אני לא מוכנה להפסיק עם התרופה למרות הצפצופים, השאלה היא אם הם יפסיקו בסוף הטיפול עם הצ'מפיקס. בתודה מראש ובברכת יום נפלא, קמי.

לצלצולים באוזניים קוראים בשה רפואית טיניטוס לרוב אנחנו לא יודעים להסביר למה למשהו יש טיניטוס= טנטון לפעמים זה על רקע של מחלות אוזניים לפעמים על רקע מצבים ותהליכים מוחיים בתרופות מאוד מסוימות שפוגעות באוזן באנטיביוטיקות שיד יצאו משימוש תדיר ולרוב מסיבה לא ידועה איני מכיר קשר בין הצמפיקס לבין הטנטון אין לי אפשרות לומר שמה שקרה לך באוזן זה מהכדור כן נשמע שכדאי לבדוק את זה דרך רופא אאג וכנראה שגם דרך בדיקת שמיעה. כיוון שאיני יודע וחושב שזה קשור לכדור איני יכול לומר שזה יעבור כשתפסיק הכדור אז גש להיבדק ובהצלחה בגמילה

28/03/2011 | 17:12 | מאת: קמי

תודה על ההסבר המלומד,מובן שהזמנתי תור לרופא א.א.ג זה מתבקש מכך,אך את תשומת לבי לכך שאולי זה מהצ'מפיקס הפנתה אותי בתי לעלון המצורף לתרופה.שם מציינים שיש את התופעה הנ"ל ולכן שאלתי אם זה קרה כתוצאה משימוש בתרופה...אז אולי בתום השימוש זה יחלוף ואין מה לדאוג...

מאחל לך שיעבור הרבה בהצלחה ד"ר מיכאל וייפאס גמילה מעישון www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?