גמילה נפשית

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

21/03/2011 | 15:33 | מאת: אני

הפסקתי לעשן בעזרת הצ'מפיקס לפני כשבוע, אך עדיין בא לי מידי פעם לעשן, בעיקר צורך רגשי של הרגל ולא צורך פיזי. אני לא מתפתה אך דואגת מתי אפסיק לרצות לעשן, מתי באמת ארגיש שהמלחמה הזו נגמרה? כי אני מרגישה שלמרות שהפסקתי אני לא בטוחה לגמרי שהסיוט הזה של העישון מאחוריי..

את מעלה נקודה חשובה בבואנו לעסוג בגמילה יש לתת את הדעת גם לגמילה ההתנהגותית נפשית לתרופות תקפיד חשוב בתמיכה הפיזיולוגית אך אין גי בכך חזקי בליבך ההחלטה להיגמל זכרי מדוע ביקשת להיגמל שמחי בהחלטתך אל תקנאי בחברותייך המעשנות ההפך רחמי עליהן הן טרם הגיעו לשלב שלך אולי לעת עתה עדיף שלא תיהי במקומות ופעולות שמזכירות עישון כגון קפה ופאבים נסי להחליף הרגלים, צחצוח שיניים לאחר ארוחה תי ירוק לאחר ארוחה פעילות גופנית נשנושים בריאים חדשים שתייה מרובה לאט לאט מעגלי ההרגלים שלך במח יימחקו

22/03/2011 | 12:57 | מאת: אני

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?