5 ימים בגמילה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

07/03/2011 | 10:03 | מאת: רוני

שלום רב הפסקתי לעשן עם צמפקס לפני 5 ימים דרך סדנה, אני מעשן כבד 30 סיגריות כ 20 שנה מאז שאני לוקח צמפקס (מהשבוע בשני) 1 מ"ג פעמיים ביום יש תחושה של בלון הליום ויש לי גזים לא נורמלים מעבר לכך אני רוצה סקס כל הזמן . לאישתי נמאס ממני האם זה נורמלי?? תודה

תופעות ביטניות ייתכנו בשל צמפיקס יש להקפיד על שתיית כוס מים מלאה עם הארוחה ויכול להעזר בקרבוסילן לא קראתי /שמעתי על עלייה בליבידו בשל השימוש בצ'מפיקס כן צפוי שתיפקודך המיני ישתפר עם הגמילה בכל אופן, מאחל לך גמילה מהנה

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?