ד"ר נכבד הנך מתבקש לפרסם גילוי נאות ומייד

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

06/03/2011 | 13:10 | מאת: אביהו

ד"ר נכבד אתה תומך כאן אך ורק בתרופה אחת - צ'מפיקס של חברת פייזר. בקישור הזה הנך כותב כרופא במסמך פירסומי של חברת פייזר. http://www.pharmacy.org.il/quarter10a.pdf יש בינהול הפורום הזה וההמלצות הגורפות ליטול את התרופה הנ"ל משום הפרה לכאורה של כללי האתיקה הרפואית. אם לא תפרסם מייד הודעה קבועה!!! ובולטת (לא מאחרי קליק נוסף!!!) כי אתה פועל מטעם חברת פייזר או מייצג אותה, אפנה בתלונה בעניין זה להסתדרות הרפואית.

06/03/2011 | 14:13 | מאת: רועי

סחתיין על הבוחן. הוא גם מוחק המלצה על אמצעים אחרים.............

06/03/2011 | 14:59 | מאת: חווה

הפורום אינו בחסות פייזר או חברת תרופות אחרת אני עונה פה בהתנדבות מוזמן לבדוק הפרטים מול כל גורם אפשרי בברכה

06/03/2011 | 16:54 | מאת: עדי ענבר

מר אביהו למדתי עלייך כמה דברים 1. אינך יודע להבחין בפרטים מבחינה קצרה של העמוד בפורום רואים בבירור כי הרופא הנכבד ממליץ גם על עזרים אחרים- עזרים מדעיים ראיתי כי מתנגד לכל מיני שיטות הוקוס פוקס 2. נראה כי הפוסל במומו פוסל אני מתערבת כי מאחורי תגובה תמימה זו מתחבא אדם קטן ששייך לאיזה חברה שעושה כל מיני שיטות של הוקוס פוקס לגמילה מעישון אז תעשה לכולנו טובה ותעשה הוקוס פוקס על עצמך ותעלים עצמך מפורום זה לגבי הד"ר יישר כוח על עזרתך שהבנתי מקריאה של כמה מהתגובות כי אתה עושה זאת בהתנדבות

09/03/2011 | 06:18 | מאת: צוות האתר
מערכת אתר דוקטורס מגבה את ד"ר ויינפאס ומבקשת לשמור על דיון נאות בפורום. צוות האתר.

טוב נו בפעם המי יודע כמה אני מנהל את הפורום הזה בהתנדבות לא מקבל על זה אגורה ( אשתי אומרת לי שאני משוגע שעונה לנגמלים בשעות אלו במקום לישון ) כמו גם את פורום רפואת המשפחה ( שם יש הרבה יותר עבודה ) וכן את פורום ביאוקיי עיקר עבודתי אינה אפילו בתחום העישון עיקר פרנסתי מרפואת משפחה במרפאה שמנהל שמגיעה ל 2000 חולים ברמת גן איני מוחק שום תגובה בקושי מספיק להגיע לזה מנהלי אתר דוקטורס מוחקים את הפרסומים של ייבואני הסיגריות האלקטרוניות שמקדמים אינטרסים מסחריים שלהם פרוס בפניהם את טענותיך המגוחכוך האמת, אשמח גם להפסיק לנהל הפורום הספציפי הזה שהפך להיות מצע פרסומי של סיגירות אלקטרוניות שמשרד הבריאות הגדיר אותם כמסרטנות ממליץ רק על צמפיקס ? ממליץ על זייבאן על סדנאות על צמפיקס על תחליפי ניקוטין על שינויים תזונתיים אז איזה גילוי נאות אתה רוצה שאפרסם הגילוי הנאות היחידי שלי זה שבגלל טיפוסים צבועים כמוך אין לי חשק להכנס אפילו לפורום הזה בוא תנהל אותו

11/03/2013 | 09:41 | מאת: מנסה בפעם השניה להיגמל מעישון

נכנסתי לכאן היום בפעם הראשונה ואשמח לחזור. השתמשתי בניסיון הגמילה הקודם שהיה לפני שנתיים בצ'מפיקס וזה עבד!. העניין הוא ששהיתי במחיצת מעשנים אחרי הגמילה והתפתתי לעשן שוב... בימים הקרובים אתחיל שוב ליטול צ'מפיקס (בקופת החולים מכבי לא מוכנים לאשר לי לקבל את ה"סטארטר" שחסרים לי, כי את השאר יש לי- ללא השתתפות בסדנא שכבר השתתפתי בה קודם ולא תרמה לי באופן אישי). הבעיה בסדנאות, לטעמי, היא שאחיות שלא עישנו מעולם מעבירות את הסדנא ולדעתי בפן הפסיכולוגי של תלות הן מתקשות להזדהות ולהבין. דבר זה "סוגר" מעשנים כבדים כמוני מולן. ולכן לא אשתתף שוב בסדנא כזו. ודבר אחרון שרציתי לומר לך, האיש פה שמתווכח ומאשים אותך - במקומך לא הייתי עונה לו אף לא אות אחת, מתעלמת ממנו לחלוטין. ניסיתי סיגריה אלקטרונית שגרמה לי להשתעל עד חנק, והחלפתי אותה בקשית לשתיה קלה שדרכה שאפתי אויר נקי ודימיתי שזו סיגריה, במקום בו העישון אסור. תודה לך ד"ר.

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?