סיגר סטייל קלינטון

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

23/11/2008 | 22:16 | מאת: ...

שלום וערב טוב, אפילו שזה אנונימי זה לא חופשי לשאול: ובכל זאת אעז אני ובעלי בשנות ה50 שלנו והקיק שלנו זה להתחפש למפורסמים ולעשות סקס תוך כדי משחק תיאטרון סביב הדמויות. הכי אנו אוהבים את קלינטון ומוניקה סקס. הכעיה שאחרי שאנו עושים את הקטע על השולחן עם הסיגר, שזה מטרף אותי ברמות, אני חשב צריבה בפות. האם זה מזה או מזה שהסיגר לא נקי ותיד אותו סיגר שכבר התחיל קצת להתפורר והם זה יכול לגרום לסרטן כמו סרטן מלעיסת טבק? אז זהו שאלתי

24/11/2008 | 19:47 | מאת: ד"ר אריק שכטר

שלום לך, הצלחת להעלות חיוך על פני. בטוחה שאת בפורום הנכון? :) ? לקבק באמת יש אפקט צריבה על ריריות, במיוחד ריריות שבדרך כלל לא נחשפות לחומרים מגרים (אני מתכוון למגרים כימית לא מינית...:) ). לגבי סרטן, באמת שלא נעשו מחקרים בנושא, למרות שכידוע אתם לא לבד.

24/11/2008 | 19:53 | מאת: ד"ר אריק שכטר

שלום לך, הצלחת להעלות חיוך על פני. בטוחה שאת בפורום הנכון? :) ? לטבק באמת יש אפקט צריבה על ריריות, במיוחד ריריות שבדרך כלל לא נחשפות לחומרים מגרים (אני מתכוון למגרים כימית לא מינית...:) ). לגבי סרטן, באמת שלא נעשו מחקרים בנושא, למרות שכידוע אתם לא לבד. אגב מה פתאום מוניקה סקס? מוניקה סקס זו להקת רוק ישראלית, הגברת ההיא שאתם אוהבים היא מוניקה קלינטון, סליחה - הייתה מתה, מוניקה לוינסקי. אגב אפילו הנשיא הנידון אמר: I DID NOT HAVE SEX WITH THAT WOMEN, אז לויסקי לא סקס. אז זהו עניתי אה, וניזכרתי שבזמנו, בהשראת החדר הסגלגל יצאו ויברטורים בצורת סיגר, אולי תמצאי שזה יותר בטוח...

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?