לוקח צ'מפיקס ועדיין מעשן

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

14/11/2010 | 19:27 | מאת: יואב

הפסקתי לעשן לאחר 14 יום שימוש בצ'מפיקס למשך יום אחד, מאז מעשן 3-4 סיגריות ביום(במקום קופסא פלוס). סיימתי שלושה שבועות של טיפול מה עושים? האם מותר לי בכלל לעשן עכשיו? אני לא נעזר בשום אמצעי אחר להפסקת העישון ואינני הולך לקבוצת תמיכה מכיוון שאני גר רחוק (גבול מצריים).

2 דברים : 1. עליך לקבוע תאריך יעד חדש לגמילה מעישון. אתה מתכונן ליום הזה , מודיע לסביבתך שזה היום, מצטייד במסטיקי ניקוטין לעת הצורך, מכין עצמך נפשית, נגיע בעוד שבוע מהיום, ואז אתה כן מפסיק 2. ממשיך צ'מפיקס לתקופה של סך הכול 6 חודשים

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?