עדכון + כמה שאלות

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

11/11/2010 | 20:32 | מאת: MOI

ראשית, לשמחתי התופעות מהצ'מפיקס חלפו. אני כנראה צריכה לאכול משהו רציני יותר מכוס מים ביחד עם הכדור. ושאלות: כמעט שבועיים שאני לא מעשנת. לא נורא קשה. מעניין אותי למה במשך היום אני לא חושבת בכלל על סיגריות אבל איך שמתחיל להחשיך בחוץ בא לי לעשן. וגם: מה קורה בגוף אחרי שבועיים של הפסקה? האם נגמלתי מניקוטין? (אני לועסת כ-3 או 4 מסטיקים עם ניקוטין ביום). האם נכון שאחרי 21 יום קל יותר מבחינת ההרגל וההתמכרות הנפשית? לא מאוד קשה לי עכשיו לא לעשן. לגמרי נסבל. האם זה ילך וישתפר או שיהיו נפילות מסוכנות? אני מרגישה הקלה גדולה שעברתי את השבועיים האלה ונשארתי בחיים ומשמח אותי שאני כבר לא סובלת בלי סיגריות. אבל מלחיץ אותי שאשבר ואתחיל הכל מהתחלה :-( תודה מראש :-)

לפני צ'מפיקס צריך גם לאכול וגם כוס מים גדולה עם הזמן ההתמכרות הפיזיולוגית עוברת וההתמודדות נישארת להיות התהנגותית וצריך להזהר לא ליפול ולהתכונן מראש לכל מיני מצבים מסוכנים. אל תתפתי לעולם לסיגריה אחד אין לי הסבר מלומד לגבי הרצון לעשן בחשיכה שמא יותר זמן פנוי ? בכל מקרה, הנה עוד סיבה לעבור לשעון קיץ

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?