לאחר שהפסקתי לעשן מה עליי לעשות?

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

08/11/2010 | 18:28 | מאת: דיאנה

שלום! לפני חצי שנה הפסקתי לעשן לאחר מאמצים רבים, חיפשתי פתרונות שיעזרו לי לנקות את הריאות לאחר מכן. הלכתי לחדר מלח וזה עוזר ואני עדיין בטיפול שם, רציתי לדעת אם יש עוד טיפולים שאפשר לקחת בנוסף עם החדר מלח תודה

בתפסיה המדעית , אין אנו ממליצים ומאמינים בשיטות למינהן של ניקוי ריאות אנחנו מדברים על הזמן הממושך בו הגוף אינו חשוף לעישון כמגביר את הגנתו ומפחית את הסיכון למחלות סרטן למינהם, לדוגמה אנחנו יודעים שעשור לאחר שאדם לא מעשן הסיכוי שלו לסרטן ריאות יורד ב 50% וכמובן שיש התנקות טבעית מהפרשות והפחתה בשיעול בשבועות הראשונים ללא עישון חדר מלח לא הוכח מדעית, ובייחד עם זאת אם עזר לך, אז למה לא הפסקת העישון שלך וההתמדה בזה הוא הטיפול הטוב ביותר שאת עושה עבורך ועבור ריאותייך כדאי גם לשפר כשור גופני , ריצה, אופנים חודש טוב

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?