דחוף להפסיק לעשן

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

03/11/2010 | 22:48 | מאת: גבי

03/11/2010 | 22:55 | מאת: גבי

אני בחור בן 30 מעשן כ 4 וחצי שנים , יש לי עבר פסיכאטרי והתחלתי לעשן ישר כבד . אני ניסיתי דיקור סיני וזה עזר לי 4 ימים לא עישנתי ורק בגלל בעיה של קושי חזרתי לעשן , עשיתי את הדקור שוב ולא הצליח אולי בגלל הלחץ . אני מעשן היום 30 סיגריות ויותר מה אוכל לעשות ?

צר לי להודיעך כי דיקור סיני לא הוכח יעיל לגמילה מעישון. עליך לגשת לסניפך, להירשם לסדנה ולהתייעץ עם הפסיכיאטר שלך בדבר שימוש בתרופות מרשם לגמילה מעישון בהצלחה

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?