יום שישי (השחור)

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

25/10/2010 | 19:33 | מאת: MOI

מנחה הסדנה ואני, קבענו שיום שישי הקרוב יהיה היום האחרון בו אני מעשנת. זה יהיה היום ה-12 לנטילת הצ'מפיקס. אני די משקשקת. המנחה הציע לי להכין מסטיק ליתר ביטחון. הצ'מפיקס בפירוש גרם לי להקטין כמויות (מציאה גדולה... משתי קופםסאות ירדתי לקופסה) וגם פוגם בהנאה שלי מהעישון. אבל איכשהו ציפיתי ליותר עזרה מהתרופה הזו! האם ההשפעה שלה אמורה להתגבר? אני עדיין בחפיסה של ההתחלה. ואיך אתה מציע לי לבלות את שבת בבוקר? עם מסטיק? אולי לשים מדבקה בשישי לפני השינה? :-(

נראה שאת מגיבה באופן תקין לחלוטין לצ'מפיקס יש מקום להשתמש במסטיקים כעוד כלי גיבוי מדבקה בנוסף - לא יודע כמה זה נחקר, למרות שיודע על כאלו שניסו לבלות את היום בכיף עם חברים/ות מפרגנים שלא מעשנים שיתנו לך הרגשה טובה ואם תוכלי גם לשלב את זה בפעילות גופנית בכלל חתווי התחלה חדשה וכף גדול

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?