עישון מועט

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

02/10/2010 | 09:29 | מאת: דימה

שלום רב. מעשן כעשר שנים עם הפסקות וחזרות וממוצע של כמה סיגריות ביום. בשנה האחרונה מעשן סיגריה אחת ביום. נהנה מהעישון ולא רוצה להפסיק.שאלתי היא כזאת: מה הוא הנזק המצטבר? האם יצא לי לחיות לגיל מבוגר כמובן בהנחה שאמשיך לעשן סיגריה ביום? (שמתי לב שאינני מכיר אדם אחד שמעשן ולא מת לפני גיל שבעים) אני כרגע בשנות השלושים לחיי

אתה עדיין מקצר את חייך סטטיסטית נכון שבפחות שנים לעומת לו היית מעשן קופסה ביום. קיצר " זה כואב אבל פחות "

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?