שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

26/09/2010 | 11:50 | מאת: ארז ק

היי ד"ר הפסקתי לעשן כבר חודש..... אני מתחיל להרגיש שאני מדוכא ועומד להישבר.... האם קיימת סיגריה אלקטרונית שאינה מזיקה.... כי אני חושב שהיא תעזור לי לא להישבר... הבנתי שיש חברות של סיגריה אלקטרונית שלא מזיקות.. קונים אותם בחנות מתנות לגבר....מה עדיף לחזור לסיגריות רגילות או לנסות אלקטרונית תעזור לי......?

תשובותיי בפורום מייצגות את הרפואה המדעית מבוססת מחקרית המתפרסמת במאמרים עולמיים ההמצלות הם לא להשתמש בסיגריות אלקטקוניות אתה יכול להתשמש בסיגריית ניקוטין או מסטיי ניקוטין ישנם חברות שמפרסמות את הסיגריה האלקטרונית אני בשם המדע לא ממליץ

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?