זיבן ומשקל גוף

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

21/09/2010 | 10:46 | מאת: מיכל

אני משתמשת בזיבן זה היום ה 9, לפי הוראות רופא ומינון מומלץ. ללא סיגריות כלל - כעבור 6 ימי טיפול - השפעה מאוד מהירה. מתקשה בשינה, ומצב רוחי משתנה מעת לעת, הייתכן שעקב משקל גופי הנמוך (47 ק"ג) - אינני זקוקה למינון כזה? האם יש קשר בין הדברים? אודה לתשובתכם.

לפני הורדת מינון , הייתי מנסה לקחת כדור שני בצהריים ולא בערב ישפר את השינה שלך בודאי

25/09/2010 | 13:35 | מאת: רמי עזר "רמי עזר"

זה אישי וקצת משתנה . אני עישנתי עד גיל 66 וזה סייע לי . ד"ר רמי עזר "רמי עזר"

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?