מצב פיזי ונפשי חלש ביוצר בעקבות צ'מפקס

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

20/09/2010 | 19:35 | מאת: אסתר

שלום רב, זהו שבוע שני שאני משתמשת בצ'מפקס יש לי תופעות לוואי של עייפות יתר על המידה חולשה כללית כאבי ראש בחילות סחרחורות ,קר לי, ודיכאון כללי ף צמרמורות אני בת כ 60 הייתי מעשנת כ 2 קופסאות ביום ,במשך המון שנים, משהתחלתי את הטיפול ירדתי ל 8 סיגריות ליום, אני שוקלת להפסיק את הטיפול בעקבות תופעות הלוואי הקשות שמלוות אותי כל היום אבקש את תשובתכם המהירה והדחופה לאור מצבי הקשה ..(תודה מראש)

לרוב התרופה לא אמורה לגרום לתופעות אלו אך, תמיד יש תגובות אינדיבידואליות אם התרופה לא מתאימה לך, אז לא אך, יש לבדוק אם חלק נכבד מתלונותייך אינם בעצם תסמיני גמילה מעצם הפסקת העישון, ואז הם יתגברו ללא התרופה בכ"א, תלונותייך מחייבות ביקור אצל הרופא המטפל שלך בהצלחה

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?