דכאון וגמילה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

18/09/2010 | 07:48 | מאת: אורית

אני בת 69 ודכאונית ללא טיפול.מעשנת כקופסה וחצי ליום.נרשמתי לסדנה להפסקה בעזרת צ'מפיקס אך תוהה אם בשל מצבי הנפשי הרעוע זו בחירה טובה.אולי מוטב לי לנסות להיגמל בעזרת זייבן שהיא תרופה אנטי דיכואנית.הצרה היא שאין סדנה לגמילה בעזרת זייבן ואיני סומכת על עצמי ועל רופא המשפחה שביחד אוכל להיגמל. האם הזייבן עדיף במצבי? האם יש סדנה לגמילה באמצעות זייבן? האם יש לצ'מפיקס השפעה מרגיעה כלשהי? בתודה

הי אורית גמר חתימה טובה הסדנה של הקופות אינן סדנאות צ'מפיקס או סדנאות זייבאן הסדנה היא מסובסדת ובעלת ערך בפני עצמה בנוסף היא מקנה הנחה משמעותית על תרופות המרשם לגמילה מעישון, שהם צ'מפיקס וזייבאן. על הרופא משפחה שמכיר אותך הכי טוב לקבוע מה התרופה ההכי מתאימה לך ויש אפשרות לקבל אישור וסבסוד ל 2 התרופות. לצ'מפיקס יש אחוזי הצלחה גבוהים יותר, ולכן היא התרופה המובילה בתחום בייחד עם זאת כמו בכל טיפול לפעמים יש יתרון דווקא לתרופה החלופית בגלל מצבים מיוחדים לשם כך עלייך להיוועץ ברופאך וליטול חלק בסדנה בלי קשר לאיזו תרופה הותאמה לך בהצלחה

19/09/2010 | 05:52 | מאת: אורית

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?