אם לא לוקחים לריאות נרגילה מזיקה?

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

09/09/2008 | 14:58 | מאת: נער נרגיליסט

?

10/09/2008 | 21:16 | מאת: ד"ר אריק שכטר

שלום נער, עישון נרגילה מסוכן לא פחות ואף יותר מעישון סיגריות זאת משום ש: 1. הריח הנעים עשוי להטעות כאילו עושים משהו שאינו מזיק 2. אין פילטר 3. כמות העשן המזיק הנישאפת היא עצומה 4. המון כימיקלים רעילים נוספים לאלו שיש בסיגריה - הרי התפוח הוא לא באמת תפוח, אלא כימיקל שנותן ניחוח תפוח. 5. גם אם לא לוקחים לראות זה מסוכן ביותר כי חושפים את חלל הפה לחומרים מסרטנים מאוד ובנוסף כמות ניכרת של עשן בכל זאת ניכנסת לריאות מהסביבה. דר' אריק שכטר

10/09/2009 | 11:18 | מאת: כ

טוב שהנושא עלה.. כי זו ההזמנות לציין שנרגילה מזיקה אף יותר. יש בה פי 2 יותר טבק, זמן עישון ארוך יותר ולכן מזיק יותר וזה מבלי להזכיר את המחלות שיכולות להיות מועברות מפה לפה לא שואף לריאות ? - אז שואף ללוע ולגרון - סרטן שם- זה לא הרבה יותר נחמד. מצטער על תשובתי המבאסת משהו, אבל היא נכונה

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?