ירידה בחשק המיני

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

26/06/2003 | 00:28 | מאת: איירה

שלום רב, אבקש לדעת אילו תכשירים ו/או תרופות קימים בשוק כדי להעלות את החשק המיני, שכמעט אבד לי לגמרי. שמעתי על טסטוסטרון, מה שם התרופה, שם האחרות? מינונים, המלצות? בתודה מראש, איירה

26/06/2003 | 19:19 | מאת: ד"ר שרגא וקסלר- מנהל הפורום

תודה על שאלתך איירה, לא מתאים שאעשה כאן פרסומת לשמות של תכשירים. בסדנה שאני מעביר אני מתייחס לכ 60 תופעות של אמצע החיים[גיל המעבר] ביניהן ירידה בחשק מיני לנשים ולגברים. בברכה בריאות שלמה ד"ר שרגא וקסלר

03/07/2003 | 17:07 | מאת: ממי

שום דבר לא עוזר. הכל בולשיט. מצטערת.

04/07/2003 | 01:42 | מאת: ד"ר שרגא וקסלר- מנהל הפורום

תודה על שאלתך איירה, קיימת בעיה לתת שמות של תכשירים טיפוליים באתר. אומר רק זאת שישנם מספר תכשירים: חלקם תוספים וחלקם תרופות. בסדנה לנשים בגיל מעבר שאני מעביר אני מציין שמות ומינונים. בברכת רפואה שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

מנהל פורום גיל המעבר