תוספים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

25/06/2003 | 20:35 | מאת: אלמה

מחבר: אלמה תאריך: 25-06-2003 20:33 שלום אני בת 50, מזה כמה שנים אני ללא מחזור, לא לוקחת הורמונים, בתחילה היו לי גלי חום מאד קשים, הגלים נרגעו ולאחרונה מופיעים לי גלי חום נסבלים שאלתי-מה לגבי תוספים ותזונה סידן, איזה סוג סידן,ותוסםים אחרים שלא מזיקים תודה אלמה

26/06/2003 | 19:11 | מאת: ד"ר שרגא וקסלר- מנהל הפורום

תודה על שאלתך אלמה, ראוי שתזונה תכיל איזון של אבות המזון, שומן לא רווי חד, כמות מומלצת של מינרלים כמו סידן וויטמינים כמו ויטמין B12, . אם יש צורך בתוסף סידן כדאי שיהיה סידן ציטרט. לגבי תוספים אחרים יש להיוועץ בבעל מקצוע. כמו כן ראוי שתדעי מה ה BMI שלך לצורך חישוב כמויות המזון. לגבי פרוט הכמויות תמצאי אותן בספרים, באתרי אינטרנט כולל בשלי www.genicolog.net בברכה בריאות שלמה ד"ר שרגא וקסלר

מנהל פורום גיל המעבר